Profil

Skibsmæglerfirmaet G. Sunesen ApS blev grundlagt i 1965 og har siden opstarten beskæftiget sig med befragtning, klarering og stevedorevirksomhed. Virksomheden har i takt med udviklingen tilpasset sine serviceydelser, således at firmaet kan levere de ydelser som efterspørges i et moderne firma hvor logistiske totalløsninger indgår i organisationen.

Mange års erfaring inden for transport giver den basis som er nødvendig for at opbygge et firma, hvor troværdighed og gensidig tillid er altafgørende i et kundeforhold.

Firmaet følger løbende udviklingen i samfundet og dermed også udviklingen i transportmulighederne. Det er firmaets politik at arbejde for bæredygtige og langsigtede transport- og logistikløsninger.

 

Klarering

Vi udfører alle klareringsopgaver inkl. besætningsskift, koordinering af reservedele, proviant, osv på Odense Havn, Lindøterminalen, Fayard, Lindø Offshore Reneval Center (LORC) og Lindø Industripark.

Vi tilbyder pålidelig 1. klasses service døgnet rundt, alle ugens dage af vore erfarne og kvalificerede medarbejdere, som er med til at sikre et hurtigt og omkostningseffektivt anløb.

Kontakt vor klareringsafdeling for yderligere informationer i forbindelse med anløb af Odense og Lindø.